Monday, September 16, 2019

Open Booking 2020 : Pulau Perhentian Kecil

GUD NEWS!! Kami da boleh accept booking awal untuk tahun 2020 nanti..So korang boleh plan awal untuk rancang bercuti dengan kita orang...Set / plan awal2 kan bagus...Jadi bilik confirm available dan still ade slot untuk korang pilih yg terbaik sesuai dengan ahli perserta korang!..

Harga tetap Special..still under promosi...still yang terbaik untuk korang nikmati percutian super bajet ini...Jangan Lepas Peluang!!

Makan korang jangan risau..setakat ni tak pernah mengecewakan...
Snorkeling? hihik..korang boleh tgk past² review ye..tu pon kalo rajin stalker ig @miehaholidays
===

Kami sedaya upaya dengan gigih mengekalkan dan memberi keutamaan dan layanan TERBAIK untuk setiap permintaan anda..dan kali ini kembali dengan lebih productive item2 dalam pakej yang telah sedia ada!
Kalau sebelum ni untuk trip Hiking Kincir Angin plan kene ADD ON RM30/pax (rm15 1 hala)...
Sekarang..Kira extrakan SPECIAL ..Dah termasuk dalam pakej! Cuma + RM20/pax sahaja!


Pakej Item Sedia Ada:
- Boat Transfer Pergi & Balik
- Marine Park Pass Tiket (RM5/pax) PERCUMA!
- Bilik Penginapan Berhawa Dingin
- Snorkeling Trip (2nd day aktiviti)
- Kelengkapan Snorkeling/Guide PERCUMA!


SPECIAL EXTRA +RM20 seorang
- Trip To Long Beach/Hiking Kincir Angin
* untuk pakej 3H2M shj..


* 2H1M xde masa @ jadual padat..so xleh nak include dalam pakej item. KECUALI,
boleh set plan pada pagi DAY 2 (sebelum @ selepas check out.
Waktu Check Out Jam 11.00 pagi.!


 

PAKEJ JIMAT PERHENTIAN MEMANG BERBALOI
Bajet Ciput Dapat Trip SNORKELING Yg Super Owhsem...


snorkeling di 5 lokasi terbaik... Long Trip lak tu...bukan 'short trip' u oll....
kaki2 snorkeling mesti suka...

- Long Beach night life (not recommanded)
- Pulau Rawa Trip Snorkeling (+RM60/person - min 6 org keatas)
- Redang/Lang Tengah Trip Snorkeling ( +RM90/person - min 10 org keatas)

➡ HUBUNGI utk dptkan HARGA pakej istimewa bagi trip yg berkumpulan..

PROMOSI SEMPENA AWAL MUSIM 2020 sehingga bulan OKTOBER shj!
( EARLY BIRD 2020 MARCH - OCTOBER )

➡ 1 of optional Superb Budget Package Holidays PULAU PERHENTIAN KECIL
===============================

miehaholidays@gmail.com 
Office Helpline: 096904212
========================




: Anda Sedang Mencari Pakej Penginapan Terbaik Perhentian Kecil area Coral Bay?
- Sharila Island Resort : Super Accommodation Complete! Early Bird Season 2020
Sharila Island Resort PreRelease Season 2020

No comments:

FIND ME