10 Reviewed Collection Perhentian Mieha Holidays 2017













LINK REVIEWED SOURCE https://www.facebook.com/perhentianmiehaholidays/reviews/

Percuti yg sgt best d pulau perhentian kecil...tambah plak mnginap d sharila resort 3 hri 2 mlm....hri ke 2 snokerlling 5 point ag best...dr pg smpai ptg mmg berbaloi..Best package frOm Perhentian Mieha Holiday Sdn Bhd.... Mmg puAs haTi..... DaRi perGi sMpi baLik semUa proses cePat..insyaallah ada masa kami kunjung lg......
-----

Percutian minggu lepas 3H/2M bersama kawan2 sangat memuaskan...dari mula sampai hingga balik ke jeti kuala besut..management yg sgt2 sporting . Terima kasih pada pemandu bot yang baik hati (bro jimie) yang sentiasa memberi layanan yg tip top pada saya dan kawan2..bawa pergi cari kopok...sampai ada kawan2 sya yg cakap CINTAKU TERTINGGAL DI PULAU PERHENTIAN...

------
Hi semua. Kat sini kami nak cakap terima kasih banyak-banyak untuk pihak Mieha Holidays bagi peluang kat kami sekeluarga untuk bercuti dengan under bajet. Memang survey banyak agent dan kami tertarik dengan pihak Mieha punya pakej & cara kerja. Thanks again Mieha Holidays and really appreciate the hadiah dari Ganu tu.

Itinerary penuh and full review boleh click kat sini
https://eeycar.blogspot.my/2017/08/family-vacation-at-pulau-perhentian.html

-----

Pakej under kak mieha best😍. Akak setia menjawab soalan saya even saya spam soalan banyak2. Cara akak entertain ktorg waktu hari kejadian pun memuaskan. Sangat friendly😄. Thank you akak sbb guide saya and kawan2 sepanjang 3 hari ktorg kat perhentian even akak tak ikut pegi snorkeling ke apa tapi akak akn pastikan ktorg akn naik boat yg betul. Servis dekat homestay and boatman pun terbaekkk😁. Homestay ber'aircond', luas and boatman pun baik2 and sedia membantu. Siap boleh tolong amikkan goggle kwn saya yg jatuh dlm laut. Hehe😂. Disebabkan saya tak amik pakej that include makanan, jadi saya tak tau nak komen apa pasal makanan yg disediakan. So, kiranya saya tak salah laa pilih pakej perhentian mieha ni sbb berbaloiii sgttt...thank you akak😘.

Post a Comment