FRESH Reviewed Dari cust Perhentian Mieha Holidays bercuti di Perhentian



"Trip Perhentian Kecil (21-23 july) . Semua diurus oleh Perhentian Mieha Holiday dgn harga bajet full board (mkn, bilik, boat transfer from kuala besut, snorkeling trip) yang amat patut. Penginapan di kampung Nelayan (Ayah Homestay) sangat selesa, aircond & dekat dengan jetty. Makanan yg disediakan owner homestay pula sangat awesome dan sedap (breakfast,lunch dinner. ada seafood, ayam, sup daging, bbq on last night) ~ADA CAFE sebelah balai polis. (Try juga mkn tempat lain.. tp kureng). Mmg berbaloi ambil pakej sbb mknn disini kalau nak berlauk 2,3 jenis agak mahal sedikit. Ada juga dgr member2 area situ mknn kurengg.. tapi Ayah homestay mmg sedap. Trip snorkeling 5 location (Perhentian mmg awesome air dia.. cerita byk tak guna.. kena alami sendiri). Boatmen pulak mmg sempoi, on time, keselamatan ok, byk pengalaman & mudah di bawa bincang. Aktiviti sendiri boleh p hiking windmill, long beach bg yang nk tgk fire dance (party dgn matsaleh)..semua tu boleh tanya kat water taxi service kat jetty atau ikut saja mana-mana group kat situ (murah saja). Masjid terapung separuh sgt cantik. 
Anyway, service tour ni mmg awesome & rajin melayan soalan2.. semua bestla kira. 
(gambar xleh share sbb byk yang sexay :p"

ADDA CAFE PERHENTIAN


Review Beloved Cust dari Perhentian Mieha Holidays....
korang nak cuba pakej sama? boleh refer pakej di link berikut 
< click link >

Pakej Bajet Penuh Termasuk Makan 6x untuk 3H2M

Kami offer juga untuk 2H1M Full Pakej...
Confirm Puas Hati...hihihi...

=============
Hubungi Kami Di Talian HelpLine
+609 690 4212 

H/P : +6011 2608 1674 
H/P : +6012 955 4647
Office Hour Only!

Official FB Fan Page:
Perhentian Mieha Holidays Sdn Bhd

next reviewed customers
Post a Comment